MAVO

Nieuwe naam, nieuwe school! Mavo Trivium College wordt vanaf augustus 2019 Amsfort College

Minilessen voor jou
Woensdagmiddag van
14.30 – 16.30 uur

13 februari 2019
20 februari 2019
6 maart 2019

Meld je hiervoor aan via info@amsfortcollege.nl 

Click op onderstaande foto om naar de nieuwe website te gaan.

Amsfort College

Mavo Trivium College bereidt je voor op je toekomst.

Na het doorlopen van onze Mavo kun je vlot doorstromen naar het mbo of de havo. Tijdens de opleiding ruimen we veel tijd in voor loopbaanbegeleiding, zodat je een goed beeld krijgt van je talenten en mogelijkheden.


Theorie en praktijk

In vier jaar tijd laten wij je kennis maken met zoveel mogelijk vakken waar je in je latere leven veel plezier van kunt hebben. Denk dan niet alleen aan de theoretische vakken, maar denk ook aan kunstvakken en mediawijsheid. We bieden je compleet én eigentijds onderwijs. Wij gebruiken tablets in de les, maar het persoonlijk contact met je docenten staat centraal.


Hoe maken wij het verschil?

We verwachten dat je het beste uit jezelf haalt, maar je staat er nooit alleen voor: wij helpen je! We zijn een mini-maatschappij. Op Mavo Trivium College is je mentor je coach en met je mentor beslis je welke begeleiding je nodig hebt. Zo maken wij het verschil.


Thuiswerkvrij

In het eerste jaar op Mavo Trivium College maak je je huiswerk op school. Dat is prettig, want het lukt lang niet iedere leerling om thuis geconcentreerd aan het werk te gaan. Je ontdekt in het eerste jaar hoe je zelf je schoolwerk kunt plannen en hoe jij het beste leert. Dan wordt het thuis een stuk makkelijker.


 Informatie
 
 Fotoalbum
Beeld niet gevonden.Beeld niet gevonden.Beeld niet gevonden.Beeld niet gevonden.