Afbeeldingsresultaat voor de vo gids

Agenda:

11 julit/m 25 augustus zomervakantie

27 augustus roostervrijedag leerlingen vrij

28 augustus t/m 31 augustus introductieweek schooljaar 2018-2019

     informatie over deze introductieweek wordt 24 augustus 2018 naar iedereen verstuurd

28 augustus introductieochtend van 9.30 tot 12.00 uur. Nieuwe leerlingen klas 1 vanaf 9.00

 

PRAKTIJKONDERWIJS

In september 2017 hebben de 2 praktijkscholen (Accent Amersfoort en Praktijkonderwijs Trivium College), beiden gehuisvest in het gebouw aan de Wiekslag 50, besloten het komend schooljaar samen verder te gaan als PRO33college. Op het PRO33college gaan we voor het beste (praktijk)onderwijs! We maken optimaal gebruik van elkaars deskundigheid en creëren voor onze leerlingen een breed en kwalitatief goed onderwijsaanbod. PRO33college is een zogenoemde Samenwerkingsschool en heeft twee besturen.

PRO33college vindt jou als leerling het belangrijkst. We benutten jouw talenten optimaal. Wij kijken naar jouw mogelijkheden.

  • Waar ben je goed in?
  • Wat wil jij bereiken?

Samen met jou en je ouder(s)/verzorger(s) maken wij een individueel ontwikkelplan. Een team van enthousiaste docenten begeleiden je bij al deze stappen om je TALENT  te ontdekken en zoveel mogelijk uit jezelf te halen!

Op PRO33 College is iedereen een VIP:

  • We  hebben oog voor VERSCHILLEN en willen elkaar ontmoeten.
  • We zien INZET voor jezelf en de ander als basis voor leren en ontwikkelen.
  • We werken met PLEZIER en vanuit veiligheid, zodat er ruimte is om te ontdekken.

Meer weten over het PRO33college? Download de brochure door op het plaatje te klikken of maak een afspraak met school voor een kennismakingsgesprek!

Afbeeldingsresultaat voor tegemoetkoming schoolkosten

Sport, muziek, excursies en nieuwe kleding voor tieners

Schoolgaande kinderen kosten geld. Soms lukt het ouders niet om alles te betalen. De gemeente kan dan helpen via het Kindpakket. Het Kindpakket is er voor Amersfoortse kinderen van 4 tot en met 17 jaar, uit gezinnen met een laag inkomen. Kijk of u iets voor uw kind kunt aanvragen.

Sport en hobby

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur betaalt de sportclub, muziek- of dansschool, scouting etc.. Ook kan het fonds zorgen voor kleding, materiaal of een muziekinstrument. Deze hulp is er voor gezinnen met een inkomen van: maximaal € 1.131,01 netto per maand voor alleenstaande ouders, of maximaal  € 1.627,74 netto per maand voor gehuwden/samenwonenden.

Schoolspullen en excursies

Stichting Leergeld Amersfoort betaalt schoolgeld, schoolexcursies of schoolspullen voor kinderen. Ook kunnen zij fietsen en laptops uitlenen. Deze hulp is er voor gezinnen met een inkomen van:  maximaal € 1.413,77 netto per maand voor alleenstaande ouders, of maximaal  € 2.034,67 netto per maand voor gehuwden/samenwonenden.

Vanaf het nieuwe schooljaar kunnen gezinnen ook huiswerkbegeleiding aanvragen voor hun kind(eren). We vertellen u hierover meer aan het begin van het schooljaar 2018-2019.

Kledingpas

De kledingpas ter waarde van € 100,- kunt u aanvragen bij de gemeente Amersfoort. De pas - van fashioncheque - kan worden ingewisseld in winkels en webshops in heel Nederland. Deze pas is er voor kinderen uit gezinnen met een inkomen van: € 1.413,77 netto per maand voor alleenstaande ouders, of maximaal € 2.034,68 netto per maand voor gehuwden/samenwonenden.

Meer weten?

Kijk op www.amersfoort.nl/kindpakket of bel de gemeente via telefoonnummer 14033. Wist u dat de gemeente meer kan doen voor mensen met een laag inkomen? Kijk op www.amersfoort.nl/regelingenlaaginkomen.

 Informatie
 
 Fotoalbum