Breaking News!

Laatste loodjes

De Triviumweek ligt al even weer achter ons. Het thema was Social Media. Er was theater en er waren leuke opdrachten. Deze week is klas 1 op kamp en zij hebben het in Ermelo het ontzettend leuk gehad

Volgende week starten de IVIO examens, spannend voor de leerlingen. Het is nog maar een paar weken tot aan de zomervakantie. Dus nog even de laatste loodjes om met een mooi rapport het jaar af te sluiten. En natuurlijk ons dagje uit naar Walibi natuurlijk!

In de Trivium week zijn er weer mooie dingen gebeurd

De mentoren hebben persoonlijke doelen met de leerlingen gemaakt, waar ze tot aan april aan gaan werken. De rapportgesprekken zijn geweest, we hebben de Stichting SIRIZ op bezoek gehad. Vrijdag zijn de presentaties geweest per groep.De week afgesloten met een gezellig bowlinguurtje in Leusden. Klas 2 heeft het project Boys talk afgerond. De stichting Welzin heeft 4 dagdelen verzorgd.

Triviumweek van 7 tot 11 november

Deze week is bedoeld om te vieren dat de 1e periode achter de rug is.  Leerlingen zijn trots op hun behaalde succes en dan vieren we in deze week, vier keer per jaar. Maandag hebben we presentaties gehouden in de klas met als thema Ik en mijn omgeving In de middag hadden de leerlingen POP gesprekken met hun mentor en spraken ze nieuwe doelen af. Dinsdag waren er praktijkworkshops, zoals haar/visagie, car care, koken, etc

Woensdag was Scholen in de Kunst op school en heeft de leerlingen een leuke dag bezorgd met 3 onderdelen:Animatie, Lopende Zaken en een VR 3D pen. De excursies die voor de donderdagochtend stonden gepland zijn even uitgesteld en in de middag kwamen de ouders op gesprek. Samen met hun kind gingen ze de Portfolio map bekijken. Op vrijdag werd de week sportief afgesloten met bootcamp en kickboksen bij Theo Meyer in Leusden en daarna naar het zwembad Octopus in Leusden.

Het was weer een fijn week!

Excursie naar Bibliotheek Eemland!                       31-10-2016

Kennismaken met de Bibliotheek en nieuwe boeken! We vonden we het een leuke en zinvolle excursie!
Nieuwe informatie, ideeën voor boeken en voor de meesten een eerste stap in de Bib!
Tijdens de korte rondleiding in de Bib waren de leerlingen net zo stil als het in de Bib zelf was!

Kennismakingsmiddag leerlingen Accent en Trivium  

 
Op vrijdag 9 september was er een leuke kennismakingsmiddag op het plein met alle onderbouw klassen, samen met Accent.
Het was prachtig weer! Er was een stormbaan, een doel, make up, levend tafelvoetbal, en natuurlijk een lekker patatje van Cateraar Kok.
 
 

 Video start nieuw schooljaar

 

 Informatie
 
 Fotoalbum