Ons gebouw

Het gebouw

Ons gebouw staat aan de Wiekslag 50 in de Amersfoortse wijk Liendert. Op de eerste etage zijn zes theorielokalen. De praktijklokalen zijn op de begane grond. Deze lokalen delen we met Accent. Praktijkonderwijs Trivium College heeft op de begane grond een eigen praktijklokaal voor het vak catering/huishoudkunde en een “lokaal” ‘het Triviumhuis’ voor zorg & dienstverlening. In het ABC, de receptieruimte op de begane grond, ontvangen leerlingen onze gasten.

In de pauze kunnen leerlingen in de aula blijven of naar buiten gaan. Op het schoolplein is een voetbalterrein en in de gezellige aula kunnen ze een spelletje spelen.

 

Daar staat een voetbaltafel, een tafeltennistafel en een air-hockey tafel. Leerlingen kunnen op school koffie, thee, chocolademelk of frisdrank kopen. We verkopen ook gezonde kleine maaltijden die leerlingen in de cateringles gemaakt hebben.

De schoolkantine van het praktijkonderwijs is door het voedingscentrum de afgelopen 2 jaar genomineerd met de gezonde schoolkantine award.

 Informatie
 
 Fotoalbum