VMBO

Vmbo Trivium College. Wat is dat?
Vmbo Trivium College bereidt je voor op je toekomst! Leren doen we niet alleen uit boeken. Je leert ook in de praktijk. Door een goede afwisseling van theorie en praktijk, wordt leren een stuk leuker. Vanaf het derde leerjaar kun je kiezen uit verschillende vakken. Dit zorgt ervoor dat je onderwijs volgt, dat bij jou past. Tijdens de jaren dat je bij ons op school zit, ruimen we veel tijd in voor loopbaanbegeleiding, zodat je een goed beeld krijgt van je talenten en mogelijkheden.

Heb je een vraag of heb je hulp nodig?
Onze docenten weten niet alleen alles van hun vak. Ze weten ook hoe ze jou het beste kunnen helpen, om uiteindelijk je diploma te halen. Bij ons krijg je persoonlijke aandacht van alle docenten en krijg je een mentor toegewezen, die er helemaal voor jou is. Soms heb je een beetje extra begeleiding of hulp nodig.

Hoe maken wij het verschil?
Op onze school kent iedereen elkaar. En als het nodig is, is er altijd iemand waar je naar toe kunt gaan. Je hebt een mentor waar je met de meeste vragen terecht kunt. Niet alleen met vragen over het rooster of toetsen, maar ook met persoonlijke vragen. De mentor is ook het aanspreekpunt voor je ouders/verzorgers. Kortom: de begeleiding die je krijgt, is maatwerk.

Huiswerkbegeleiding
In het eerste jaar van het vmbo leer je, tijdens het Triviumuur, hoe jij je huiswerk moet maken. Je ontdekt in het eerste jaar hoe je zelf je schoolwerk kunt plannen en hoe jij het beste leert. Dan wordt het thuis een stuk makkelijker.

Wat kun je doen met je diploma?
Als je na vier jaar met je diploma de school verlaat, kun je doorstromen naar alle beroepsrichtingen binnen het mbo. Afhankelijk van jouw niveau stroom je door naar niveau 2,3 of 4. Wij zullen je helpen om de juiste keuze te maken.

Wordt vmbo Trivium College jouw school?
Als je denkt dat vmbo Trivium College voor jou dé school is, nodigen we je van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons. Je bent van harte welkom! 

Trivium College, een kleine school met alle ruimte om jezelf te zijn
VMBO Trivium College, een kleine school met alle ruimte om jezelf te zijn
 Fotoalbum